De medewerkers van Zorg voor Nu

Zorg voor Nu werkt met een vast aantal zeer gemotiveerde medewerkers, zodat U zich vertrouwd en prettig voelt bij Uw hulpverlener.

Marry Zonneveld

Mijn naam is Marry Zonneveld. Na het behalen van mijn diploma ‘ouderenzorg’ en in de thuiszorg gewerkt te hebben ben ik een opleiding gaan volgen aan de afdeling textiele kunst en vormgeving van de Haagse Kunstacademie (KABK). Ik heb onder andere vele jaren gewerkt als kostuumontwerper- en maker voor diverse ballet- en theatergezelschappen.

Sinds 2010 werk ik weer in de zorg. Ik voel me betrokken bij de mensen aan wie ik zorg verleen en werk met veel plezier en grote inzet. Daarnaast geef ik een aantal dagdelen per week naailessen aan cursisten van verschillende (leeftijds)groepen.


Marit Portielje

Mijn naam is Marit Portielje, ik ben 48 jaar oud, getrouwd en moeder van een zoon van 16 jaar en een dochter van 14 jaar oud.

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als directie-secretaresse en ben tevens 2x een aantal jaren thuis gebleven voor onze kinderen.

Toen ik ca. 2 jaar geleden weer een baan buitenshuis zocht en ook een aantal keren met tussenpozen vond, merkte ik bij mijzelf iedere keer een rusteloos gevoel. Ik wilde meer, een meer voldaan gevoel. Ik was dan ook heel blij dat ik uiteindelijk Esther Zwijns tegen het lijf liep en ik zo mijn eerste stap kon zetten in de zorgverlening. Iedere ochtend ga ik met een grote glimlach naar mijn werk en kom daar met een zowaar nog grotere glimlach vandaan. Voor mij staat de zorgbehoevende altijd centraal. Hij/zij is koning. Ik kan mijn dienstbaarheid, flexibiliteit en aanpakkersmentaliteit ten volle benutten in dit werk!